Tuesday, May 5, 2009

SOLAT HAJAT DAN MUNAJAT MOHON PERANCANGAN JAHAT GAGAL

PAS Perak meminta semua PAS Kawasan mengadakan Munajat dan Solat Hajat di Markaz PAS masing-masing mulai malam esok sehinggalah selesai sidang DUN. Solat Hajat dan Munajat diadakan bagi memohon dan mengadu kepada Allah swt. supaya persidangan DUN 7 Mei ini berjalan dalam keadaan yang baik dan tenteram, memohon supaya segala perancangan jahat dapat dihindar dan digagalkan dan memohon supaya Tuanku terbuka hati membubarkan DUN bagi membolehkan rakyat memilih semula kerajaan baru negeri Perak.

Selain itu, Solat Hajat dan Munajat Perdana turut akan diadakan pada 7 Mei di Masjid Al Ittihadiyah, Kg. Tengku Husein bermula jam 5.00 pagi 7hb. Mei. Muslimin Muslimat diseru hadir demi keamanan dan keadilan di negeri Perak Darul Ridhuan.-misabah blog

4 ulasan:

Zawir Al-Hamidi said...

Sebagai hamba yang Maha Esa, kita hendaklah sentiasa berdoa kepada-Nya agar kita dikurniakan limpah rahmat dan hidayah daripada Allah.

Zawir Al-Hamidi said...

Congratulations!! You have a nice blog.

Malaysian said...

Baca sini...

19 Have Been Arrested So Far!!! Who are they???
Regards,

GoMalaysian.Blogspot.Com
http://gomalaysian.blogspot.com/

airul said...

Sidang Dun Perak berjaya dijalankan. Nampaknya Tuhan tidak memakbulkan doa penyokong pas. Inilah balasan kepada pepimpin yg bongkak spt Hj Nizar. Boneka kepada kafir laknatuallah.